dimarts, 28 de juny del 2011

EL NOSTRE PAS PER COVALTA

Alguns fa sis anys que estem a Covalta i altres set. Part de nosaltres vam estrenar Infantil ací. Sóm la primera promoció que va iniciar Infantil.
El primer dia de classer ens vam trobar en companys de les monges, de l’escoleta, ... on estudiàvem abans.




El primer any, en Infantil 5 anys, vam tindre de mestra a Laura, que encara que ens bonegara prou, tots l’apreciàvem molt. Enguany ens ha tornat a visitar, abans que acabara el curs, i deixarem l'escola, la qual cosa vol dir que encara se’n recorda de tots nosaltres, així com també nosaltres d’ella.

La Senyo, va ser la meua primera mestra de Primària; la vam tindre en primer i segon, llevat d’uns mesos que van ser “especials”, perquè durant eixe temps el mestre que la va substituir ens deixava tindre pilotes baix del cul mentre estàvem a classe. Quan va tornar Viri, crec que tots es vam alegrar molt.


En tercer, vam tindre a Eva; que era nova a l'escola. Ens feia treballar molt però també vam aprendre molt. En Josep, ja en quart, vam aprendre a fer els deures de pressa i bé, perquè si no, ens arrancara la fulla.

 


En cinquè i sisè hem tingut a Viri i a José Fernando, que quan anàvem a quart el veiem molt seriós i recte, però en conèixer-lo hem canviat d’opinió (i no és per fer-li la pilota), i si ja m’agradaven les matemàtiques, en ell, encara m’agraden més.



El que més he notat aquest any és el canvi entre Emma i la Senyo. Crec que el més espectacular d’aquest curs ha estat el viatge a Madrid, que no oblidaré mai, a l’igual que el meu pas per Covalta.



No em puc oblidar dels altres mestres: Jesús, Dídac, Pau, Sonia i Sandra; tots ells ens acompanyen en aquest últim curs a 6é.



També hi ha d’altres persones a l’escola que no podré oblidar com Juanjo, el nostre bidell, també una institució a l’escola, a l’igual que Jesús, el director, exemple d’una gran persona que ho dona tot per l’escola.


Roberto Navarro i Jaume Miralles



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada