dimecres, 17 d’abril de 2013

PREMIS CONCURS SAMBORIEnhorabona a les nostres alumnes Irene Fayos Quilis de 3r. i Úrsula Guerola Tormo de 6è. !!! 
Després d’estar seleccionades en una renyida lluita amb les obres presentades per l’alumnat del nostre centre, i guanyar a nivell d’escola, les seues obres han estat les GUANYADORES COMARCALS de la seua categoria.

Gràcies a l’esforç conjunt de pares, alumnat i professorat a les “Històries escrites per mi”, que cada setmana treballem, enguany hem aconseguit dos premis comarcals del concurs Sambori. Hem superat a l’alumnat de pobles i escoles molt més grans i amb molts més alumnat que el nostre Covalta.

La veritat és que és un reconeixement i un premi a eixe esforç conjunt que tots i totes fem setmana a setmana.

Ben bé podrien haver quedar guanyadors i guanyadores, Lucía, Ariadna, Hugo, Adrián, Pau, Clara, Mireia, Alexandra, Lourdes, Joel, Amparo, Olga, Lirios, Ana, Helena, Silvia, Paula, Àgata, ... o qualsevol altre alumne o alumna del nostre centre, que cada setmana s’esforcen i ens delecten amb els seus escrits, i que ens fan tan difícil decidir quina és la millor Història. Recordeu que a aquestes treballem la imaginació, les idees, la inventiva, l’ortografia, l’expressió escrita, el vocabulari, les expressions i frases fetes, la cal•ligrafia, la retolació, els dibuixos i vinyetes, ...Gràcies a tots i totes pel vostre esforç, treball i col·laboració.


            
COVALTA – Innovació. Qualitat. Compromís.

25 comentaris:

 1. OLÉ les meues xiques!!!!!!

  No sabeu com d'orgullosos estem tot l'equip de mestres que tenim el plaer de treballar amb vosaltres.
  Aquesta és la mostra de que tot l'esforç setmana darrera setmana treballant l'expressió escrita acaba donant resultats i...mare meua quins resultats!
  L'enhorabona a vosaltres i a les vostres famílies que segur estaran d'allò més pagades.

  Moltes felicitats, la senyo.

  ResponElimina
 2. ENHORABONA PER A VER GUANYAT ÚRSULA I IRENE!

  HELENA ESCRIBÀ

  ResponElimina
 3. MOLTES FELICITATS A LES DOS GUANYADORES DE COVALTA ÚRSULA I IRENE.

  BORJA SANJUAN

  ResponElimina
 4. FELIÇITATS PEL PREMI SAMBORI.
  JORDI UREÑA

  ResponElimina
 5. Moltes felicitats,que tingau un bon premi!!!:)

  Leila El moudni

  ResponElimina
 6. Enhorabona a les guanyadores del premi sambori, Úrsula i Irene.

  Mireya Campos

  ResponElimina
 7. ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!!
  Que guay, no he llegit la vostra història pero´per el que veig... Que sort ,no, perqué si ho penseu be, heu guanyat a tota una comarca, a més de cent col·legis, a més de mil xiquets i xiquetes...
  Que sort té el col·legi de tindre a unes estudiantes tant bones, i que sort té la vostra família de tindre-vos a vosaltres, i que sort que tinc jo de tindre-vos. Bo no m' enrotlle més perqué si fora per mi seguiria. Que pena tindre que passar a lo basic:
  MOLTES FELICITATS, DISFRUTEU DEL PREMI I DE LA SENSACIÓ DE GUANYADOES!!!!!!! :-) ;-) :-!!!
  :-FELICITATS)

  ResponElimina
  Respostes
  1. La que ha escrit aquest comentari ha sigut:
   Amparo Obiols Nácher

   De Amparo Obiols

   Elimina
 8. MOLTES FELICITATS A LES DOS PER A VER GUANYAT EL CONCURS SAMBORI DE LA NOSTRA COMARCA.
  ENHORABONA IRENE I ÚRSULA.
  ROSA MARI ALUJER

  ResponElimina
 9. Enhorabona a la meua amiga Úrsula i especialment a la meua germana.
  La veritat és molt important per al nostre col.legi rebre un premi com el Sambori.

  SOM ELS MILLORS!!!

  Lourdes Fayos Quilis

  ResponElimina
 10. Estic molt contenta pel premi i per tot el suport i alegría que m'heu demostrat.
  Des de 1r de primària, amb la senyo, vam començar les "històries escrites per mi" i cada curs he anat il.lusionant-me i enganxant-me més.

  Gràcies per tot el que m'heu ensenyat.

  Úrsula Guerola.

  ResponElimina
 11. Felicitats,espere que gaudiu del vostre premi Sambori.

  Ana Sanchis

  ResponElimina
 12. Felicitats per haver guanyat aquest premi tan important. M´alegre de que vosaltres l´hagueu guanyat i així coneguen tot el que treballem a aquest col·legi moltes felicitats i que sigau així.

  Olga Moltó

  ResponElimina
  Respostes
  1. Efectivament Olga, treballem tots i totes molt. Nosaltres també, i ho fem per vosaltres, perquè esteu ben preparats. El millor de tot es que s'adoneu. Ja saps que Covalta és ... alguna cosa més.
   Jo també estic molt safisfet i orgullós, no solament d'Irene i d'Úrsula, també de tots vosaltres.
   José Fernando

   Elimina
 13. Gràcies a tu Úrsula. Ets una alumna estupenda. Em sap molt greu que ja finalitzes la teua escolaritat, però ja saps, és llei de vida.La resta de professorat i jo especialment, no t'oblidarem, a l'igual que a tot el nostre alumnat.
  Som una família i vos estimem.

  José Fernando

  ResponElimina
 14. M'alegre molt de que vosaltres, Úrsula i Irene, sigueu les guanyadores del premi Sambori. Pensant que es un premi de tota la comarca, estareu orgulloses de vosaltres mateixa. Amb la bona faena que fan els mestres del nostre col·legi, vosaltres compartiu les vostres històries amb tota una comarca. Enhorabona!

  Àgata García

  ResponElimina
 15. Enhorabona!!! Heu guanyat el premi sambori de la comarca i no soles hem guanyat un, sino dos el d'Irene i el d'Úrsula. Així que moltes felicitats i que gaudiu molt del vostre permi per a sempre. A i crec que açò no ha passat mai a tota la comarca de la Vall d'Albaida.:-)

  Andreu Ferri

  ResponElimina
 16. Enhorabona, Ùrsula i Irene!!!!!! Heu guanyat el premi SAMBORI.Estic molt contenta de que unes companyes meues hagen guanyat un premi comarcal. FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  M'agrada perteneixer a una escola on ens animen a aprendre i a superar-se diariament.
  HELENA PEREZ FERRANDIZ.

  ResponElimina
 17. La recollida dels premis ha sigut molt emotiva! Per a les xiquetes ha sigut una experiència nova i molt enriquidora! Se'ls notava súper contentes; igual que als mestres, ja que una part d'eixe reconeixement és d'ells.

  Belén i Clara.

  ResponElimina
 18. Gràcies a tots i a totes per les vostres felicitacions.
  Estic molt contenta i encara que a Bocairent estava un poc nerviosa m´ho he passat molt bé gràcies a tots els mestres i especialment a Pau, Viri i a Mª Jose,també a ma mare i la meua germana i a la familia d´Úrsula per acompanyar-nos.

  Irene Fayos Quilis

  ResponElimina
 19. Moltes feliciats :) Úrsula i Irene!!! Heu demostrat que l'esforç que feu totes les setmanes finalment té una gran recompensa. Seguiu així campeones!!!
  Silvia Rodríguez

  ResponElimina
 20. Moltíssimes felicitats xiques!!!!!
  Úrsula i Irene sou les millors redactadores d'històries del col.legi i de la comarca,me n'alegre molt companyes. Heu demostrat que tot l'esforç que hi feu cada setmana ha sigut recompensat. Continueu per eixe camí.
  ENHORABONA!!!!!!
  Aitana Altabert Soler

  ResponElimina
 21. Enhorabona Úrsula i Irene!!!!!! Seguiu escribint històries, m'alegre moltíssim per vosaltres i pel col·legi que té molt de mèrit, doncs ells ens han ensenyat a escriure aquelles històries tant fantàstiques que totes les setmanes s'inventem. Felicitats a les dues!!!!
  Paula Guerola Izquierdo .

  ResponElimina
 22. Vaja que bé! Les meues xiques! M'alegra molt el vostre èxit. Vos recorde de menudes a la meua classe! Besets i enhorabona!

  ResponElimina
 23. L'unica cosa que he de dir es que aquestes xiquetes s'han esforçat al màxim per a aconsseguir el premi Sambori

  ResponElimina