dimarts, 26 de gener de 2010

Que bé ho passe...


UN DIA LA MESTRA EM VA CONTAR A CLASSE QUE EIXA VESPRADA COMPARTIRÍEM EL TEMPS AMB ELS XIQUETS I XIQUETES DE LES ALTRES CLASSES I QUE A PARTIR D´EIXE MOMENT PER LES VESPRADES ANIRIA AMB ELLS. JO EN UN PRINCIPI NO HO ENTENIA MOLT BÉ I, DE FET, QUAN VA ARRIBAR EL MIGDIA ESTAVA UN POC NERVIOSA. LA MESTRA ENS CRIDAVA PER GRUPS I ENS DEIA A QUIN LLOC HAVÍEM D´ANAR. A MI EM VA TOCAR QUEDAR-ME A CLASSE PER A FER ART AMB MARIAN; ALTRES VAN ANAR A LA CUINA AMB ENCARNA; ALTRES AMB NEUS A FER MANUALITATS I ALTRES AMB CRISTINA PER A FER EXPERIMENTS. LA SORPRESA VA SER QUAN VAIG VORE ENTRAR ALS XIQUETS I XIQUETES DE TRES I QUATRE ANYS... A MOLTS NOMÉS ELS CONEIXIA DE VORE´LS AL PATI I ARA JA SÓN LES MEUES AMIGUES.
AÇÒ HO HEM FET DURANT TOT EL PRIMER TRIMESTRE I HO HEM PASSAT MOLT BÉ. CONEC A TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES D´INFANTIL I COM SÒC MÉS FADRINA ESTIC AJUDANT-LOS A APENDRE NOVES COSES I A PARLAR MILLOR CADA DIA. EN EL TALLER D´ART ESTEM CONEIXENT PINTORS MOLT IMPORTANTS I HEM APRÈS A UTILITZAR TOT TIPUS DE MATERIALS PLÀSTICS. TAMBÉ ESTEM APRENENT A FER MENJARS MOLT BONS AL TALLER DE CUINA, ME´LS ESTIC ANOTANT PER FER UN LLIBRE DE RECEPTES. EL TALLER DE MANUALITATS ÉS MOLT DIVERTIT I ENTRETINGUT I SEMPRE QUE FEM EXPERIMENTS ENS QUEDEM AL·LUCINADES.
COM QUE LES MESTRES HO TENEN QUE ANOTAR TOT, LES ESCOLTE PARLAR I DIUEN COSES COM:
" Els xiquets i xiquetes han de ser protagonistes del seu aprenentatge, han d´assumir nous reptes i han d´ajudar-se mutuament per cercar solucions als problemes. Han d´apendre a compartir i a col.laborar; a treballar en equip. El joc és part integral de l ´aprenentatge. Els hem de facilitar entorns rics que els permeten viure noves i enriquidores experiències, en les quals puguen manipular, canviar, interpretar, observar, reflexionar...
DIUEN MOLTES COSES MÉS, TOTES RARÍSSIMES...JO NO LES ENTENC PERÒ EM FA IGUAL: SEGUR QUE QUAN SIGA MAJOR HO ENTENDRÉ, I RECORDARÉ AQUESTES VESPRADES TANT DIVERTIDES AMB MOLTA ALEGRIA.

Marian Llàcer Pla

1 comentari:

  1. A estes xiques se'ls ocorrix fer de tot!què bones són...

    ResponElimina