dissabte, 13 de febrer de 2010

PER CARNAVAL TOT S´HI VAL

LA VERITAT ÉS QUE JA ESTAVA UN POC FARTA D´ESTAR ACÍ PENJADA TANTS DIES; EM SENTIA ESTRESSADA. SÉ QUE ESTÀ A PUNT DE PASSAR ALGUNA COSA PERQUÈ A CLASSE JA FA DIES QUE TOT ÉS MOVIMENT: LES MESTRES ENTREN I IXEN SENSE PARAR MOLT ENFEINADES , TOT ESTÀ PLE DE COLORS, ELS XIQUETS I XIQUETES NO PAREN DE RIURE I CANTEN CANÇONS MOLT ALEGRES... PELS MATINS NO SÉ PERQUÈ VAN POSANT-SE COMPLEMENTS DIVERTITS PEL COS - ARA UN BARRET, ARA UNA ARRACADA- QUE RES NO TENEN A VORE AMB L´ESCOLA. PERÒ SI ALGÚ NO SE´LS POSA, L´ENFARINEN DE DALT A BAIX!
HUI SÉ QUE ÉS UN DIA ESPECIAL; HO NOTE PERQUÈ ELS XIQUETS I XIQUETES EM MIREN DE FORMA DIFERENT... PERÒ... QUÈ FA? PERQUÈ M´AGARRA AIXÍ? EI, QUE EM FAS MAL! AI! QUIN ESTIRÓ!! AI, AI AI! A POC A POC QUE EM TRENCARÀS! JA VORÀS QUE AÇÒ NO ACABARÀ BÉ... AU, AI, UI! VAJA... ARA EM SENT D´ALLÒ MÉS BÉ, ARA PAREIX SER QUE EM DU CAP UN ESPILL... OOoooHHH QUE VEIG? SÓC UNA DISFRESA DE CAMPANETA... TOTS ELS PARES I MARES ENS FAN FOTOS! QUÈ DIVERTIT! ELS XIQUETS I LES XIQUETES CANTEN I BALLEN I ESTAN MOLT CONTENTS DE DUR-NOS POSADES. EI, SI ANEM CAP AL CARRER! I TENIM MÚSICA! QUE BÉ! M´ENCANTA BALLAR! PERÒOO QUE ESCOLTE?:
"JA ESTEM EN CARNESTOLTES
QUE BÉ QUE HO PASSAREM,
EIXIREM DE L´ESCOLA
I ANIREM AL CARRER..."
PD: HE DORMIT MOLT BÉ, AQUEST MATÍ M´HAN DEIXAT A UN CONTENIDOR DE PLÀSTIC, TORNE A ESTAR NERVIOSA... M´AGRADARIA TANT SER UN CLAUER I AIXÍ VIATJAR TOTA L´ESTONA...
Marian Llàcer Pla

1 comentari:

  1. Visca els comentaris! :) Enhorabona per un escrit tant original!

    Didac

    ResponElimina