divendres, 11 de juny del 2010

EDUCACIÓ VIAL A L'ESCOLA


Amb gran èxit s'ha realitzat, aquesta setmana, un programa d'Educació Vial a la nostra escola. D'una o d'altra manera, ha participat tot l'alumnat, des d'Infantil 3 anys fins a 6é. de Primària, en sessions al pati, on es va muntar un circuit, i al carrer, amb trànsit real i normal de vehícles. També hem comptat amb la inestimable col·laboració d'alguns pares i mares. Tot ha estat coordinat per la incansable cap d'estudis i la policia municipal d'Albaida.

Cal agraïr als pares i mares la seua confiança i col·laboració, a Viri el seu esforç i també la seua habilitat i diligència per rectificar l'eixida a l'Avinguda (i traslladar-la a una zona més tranquil·la i segura), i al nostre policia, Alfonso, pel seu entusiasme, entrega i dedicació.

Gràcies a tots i a totes !!!


2 comentaris:

  1. L' ampa opinem que cada any tindria que millorar-se els circuits i sobre tot els ciclistes, aquest any, el primer, creguem que ha sigut bastant bo.Fins el proxim circuit. Enhorabona a Alfonso, el municipal, ja que ha dedicat tot aquest temps, en els nostres fills, en la seua setmana de vacances.

    ResponElimina
  2. Gracies, Alfons, per la dedicacio i el bon treball amb els xiquets, que son el futur de la bona circulacio vial.

    ResponElimina