dijous, 3 de juny del 2010

Excursió fi de curs de sisé !


Hola, som Mar i Adina, dues de les xiquetes que el dimecres, día 26 de maig de 2010, anàrem a l’excursió més esperada de tot l’any, la de fi de curs de 6é. La nit d’abans no podiem dormir pensant en l’excursió, com seria, què fariem, com serien els xiquets i xiquetes d’Alberic amb els qui també anàvem…
Quan viatjàvem en autobús cap les Hoces del Cabriel (Venta del Moro), estàvem impacients per fer barranquisme. Havíem de ficar-se un trage molt incòmode, de neoprè, botar a l’aigua i tirar-se per tobogans de pedra per dins del riu. Va ser molt emocionant. Per la vesprada arribarem a l’alberg i repartiren les habitacions. A la nit férem jocs nocturns que van estar genials.
El segon dia férem kallac; això també ens va agradar molt. Per la nit després de sopar, ens posàrem ben guapetes i anàrem a la disco; com s'ho vam passar ballant!
El tercer dia anàrem a fer tirolina, jocs d’orientació, pont mono, quina pooor!, i tir amb arc. Ens va agradar moltíssim.
Per la vesprada tornant cap a casa tots estàvem un poc tristos ja que haviem fet molt bons amics i ja tocava acomiadar-se d’ells.
La veritat és que l’excursió ens ha encantat i repetiríem sense pensar-s’ho ja que hem fet coses noves i ben emocionants. Ha valgut la pena, vos la recomanem a tots i totes!

7 comentaris:

  1. Ma encantat anar a l'excursio i que ho relateu,aixi es fa xiques.

    ResponElimina
  2. En primer lloc voldria FELICITAR a tot l'alumnat d'Alberic i del Covalta pel BON COMPORTAMENT que han tingut en l'excursió.
    També voldria FELICITAR a tots, especialment a les xiques (Vanesa, Àngela, Carolina, Mar, ...) per fer TOTES les activitats (encara que per a algunes vos vam tindre que animar i convencer). Enhorabona!
    Ha estat una molt bona excursió i crec que TOTS i TOTES ho hem passat molt bé.
    JOSÉ FERNANDO

    ResponElimina
  3. esta excursio a estat divertida

    ResponElimina
  4. Cuan l'any que ve ens toque a nosaltres esperem pasarseu tambe com vosaltres

    Marta 5é

    ResponElimina
  5. Hola soc Carlos el Mestre d´Alberic i en nom de tota l´escola dir que ha sigut un plaer el poder compartir eixos tres dies fantàstics amb vosaltres, esperem que ho podam repetir un altre any.

    ResponElimina
  6. meu a passat molt be en la excursió de aquest any espere que altres alumnes que vagen s'ho passen tant be com nosaltres

    ResponElimina