dimarts, 8 de juny del 2010

II Festival de Teatre Escolar d'Albaida


Jo teatre, Tu teatres, Ell teatra...
arriba a la segona edició. Qui ho anava a dir! L’aclaparador èxit de l’any passat però, no ha servit per facilitar-nos el camí; ans al contrari. Tanmateix, ací estem! Amb la cara ben alta i contents d’haver fet possible el somni d’educar amb el teatre. L’èxit és fruit, indiscutiblement, del treball en equip que hem dut a terme entre el CEIP Covalta, el CEIP Elias Tormo i l’IES Josep Segrelles. Tanmateix, l'escola Covalta bé mereix una menció especial en tot aquest projecte ja que ha estat ideat i coordinat pel seu mestre d’educació física –Didac– i dos dels cinc muntatges que es podran veure la propera setmana han sorgit de les seues aules. Dilluns 14, obrirà el festival la classe de 1r A del CEIP Elías Tormo amb l'obra Todo es un cuento, dirigits i dirigides per la seua mestra, Marta Juan. Dimarts 15, la classe de 5 anys del CEIP Covalta representarà l'obra Les Bruixes del Color. L'obra ha estat adaptada i dirigida per la seua mestra Marian Llàcer. I dimecres 16 serà el torn dels majors: la classe de 6è del Covalta –amb la col·laboració de dos alumnes de 5è–, representarà Quin malson d'excursió!, obra escrita i dirigida per Didac. Finalment, els i les companyes de 2n i 3r d'ESO mostraran el seu art dijous 17, dirigits per Paco Valero i Casimir. La implicació del Covalta no acaba ací, però, ja que, a més a més, molts mestres de l'escola -i moltes mares i pares- ens han mostrat el seu incondicional suport i han estat sempre disposats i disposades a fer un cop de mà quan ha estat necessari. Estem molt orgullosos i satisfets de comprovar que el CEIP Covalta ha contribuït d’una manera tant decisiva en fer possible la segona edició d'aquest projecte tant especial. De nou, el Festival serà una festa per al poble; un esdeveniment que farà de pont entre grans i menuts, entre l’escola i la societat.

Tot està a punt. Mestres i alumnes hem treballat de valent per dur endavant aquesta empresa, amb l’inestimable col·laboració i suport econòmic dels AMPES, els tres centres i diverses entitats d'estalvi. Ara, només queda replegar els fruits d’aquest esforç i d’aquesta il·lusió. Us esperem a tots i totes al Saló d'Actes de l'
Antic Institut a partir del dia 14 de juny!

Comissió organitzadora de

Jo teatre, Tu teatres, Ell teatra...
II Festival de Teatre Escolar d'Albaida

7 comentaris:

  1. Estem orgullosos que el Festival es porte a cap una segona vegada, la feina ha sigut molt dura. Llàstima que tot l'esforç i disgustos que s'han tingut que patir s'obliden amb tanta facilitat. Un últim esforç per a les obres del Covalta. Enhorabona company i companya!

    ResponElimina
  2. Ens agrada mol la idea de acabar el curs fent teatre, es tot una faenasa per a vosaltres pero ens agrada que feu ixa faena.Una mare.

    ResponElimina
  3. Esperem que aquest any siga tan bo com l' anterior.Encara que el lloc no siga el adequat, tots seràn uns artistes.

    ResponElimina
  4. si tots anem a voreu i apoiem estes inisiatives voran que els han de apoiar mes i l'any que ve encara sera millor.

    ResponElimina
  5. A la gent d'Albaida sempre mos a agradat mol el teatre,es una bon començament, si els xiquets en fan de menuts quan siguen majors sempre l'estimaran més i el recolzaran, el meu fill en fa ja dos cursos i espere que continue perque esta mol content i ilusionat.Bona idea.

    ResponElimina
  6. Eres un gran mestre que treballes molt amb els xiquets i despres això es nota moltisim. Eres i els fas uns artistes.

    ResponElimina
  7. Didac m'agradat molt el teatre.Per a mi no era"Quin mal son d'excurcio"
    per a mi era"Quin bon son d'excurcio".El dilluns si saps quina soc dis-me-ho.

    ResponElimina