dilluns, 14 de juny del 2010

Que comence la funció!

Són les 5:00am del dia 14 de juny de 2010. D’ací ben poques hores començarà el II Festival de Teatre Escolar d’Albaida. M’he desvetllat sense cap motiu aparent. Res no m’angoixa; res no m’inquieta. Es cert però, que des de fa dies tinc el son ben lleuger. I es que després de tant de treball i d’esforç, quan s’acosta l’hora de la veritat sempre tens un cert neguit al cos. Més que nerviosisme però, aquesta sensació és fruit de l’excitació, de les ganes de començar; del desig que tot vaja rodat. Tot està a punt i tot anirà bé. L’èxit de la 2a edició de Jo teatre, Tu teatres, Ell teatra... està assegurat perquè, després de tanta adversitat, celebrar aquesta segona edició del Festival és ja un èxit rotund. Allò que vinga de més, propina és. Ens esperen quatre dies de rialles i d’emocions; d’espectacle i de gaudi. Ha arribat el moment que tots esperàvem: els mestres implicats en els muntatges veuran el seu projecte realitzat; els i les alumnes mostraran les seues qualitats dramàtiques i el seu treball a tot el poble; la resta de xiquets i les xiquetes tindran el privilegi de fer de públic; d’un públic atent i respectuós; les famílies s’emocionaran de veure els seus i les seues filles, nebodes i netes damunt l’escenari; i, tot el poble, un any més, serà un festa gràcies al teatre i a les escoles.

Així doncs... Que comence la funció!


PROGRAMACIÓ


DIA:
Dilluns 14 de juny.

OBRA: Todo es un cuento. Classe de 1rA. Tutora: Marta Juan. CEIP Elias Tormo

HORA: A les 12:00 (escoles) i a les 19:30 (general)


DIA: Dimarts 15 de juny.

OBRA: Les Bruixes del Color. Classe de 5 anys. Tutora: Marian. CEIP Covalta.

HORA: A les 12:00 (escoles) i a les 19:30 (general)

...I pel matí, comptarem amb la presència del magnífic Dani Miquel que farà riure i ballar a grans i menuts amb les seues Musiqueries.


DIA: Dimecres 16 de juny.

OBRA: Quin malson d’excursió. Classe de 6è. Tutor: Didac. CEIP Covalta.

HORA: A les 10:00 (escoles), a les 12:00 (escoles) i a les 19:30 (general)


DIA: Dijous 17 de juny.

OBRES: Exphangl·liyz! Classe de 3r ESO. Tutor: Paco Valero. IES Josep Segrelles. 4 muntatges curts: Enfonsa’m “de luxe”, Enciclopèdia humana, Ordenata desfasat i Futuròleg 4 muntatges curts. 2n d’ESO. Tutor: Casimir. IES Josep Segrelles.

HORA: A les 9:30 (escoles), a les 11:30 (escoles) i a les 19:30 (general).


NOTA: Tots els muntatges és realitzaran al Saló d’Actes de l’Antic Institut.


5 comentaris:

  1. Hui hem assistit a la representació de Les Bruixes coloraines. Ens ha agradat molt i hem de reconeixer el treball que heu fet per muntar l'obra.Crec que ens sorprendriem si alguna càmera ens haguera gravat des de l'escenari i ara ens pugueren vore les cares els pares,iaios,germans...També crec que tots els xiquets han disfrutat molt.Estaven il·lusionats,comboiats,nerviosos.El meu anit no podia dormir-se pensant en el teatre,estava entusiasmat i insistia en que anarem a vore-lo.Gràcies a tots els mestres que ho heu fet possible i especialment a Marian per el teu esforç i per ser una bona mestra.Per al nostre fill Marc:LA MESTRA.
    Enric i Sunsi

    ResponElimina
  2. Vull felicitar a l'escola Covalta per ixa implicació en el teatre i en activitats per als nostres fills. Això que han fet esta semana es fer escola, ens han enjuntat a tots pares, fills i mestres. Gràcies

    ResponElimina
  3. Didac teu has currat i nosaltres eu em fet molt bé!
    Ángela

    ResponElimina
  4. que be que ho van fer els xicotets, en ma casa mos va agradar mol a tots. Els mayors tamé pero els xicotetes feen molta gracia.

    ResponElimina
  5. Per a Dídac i Marian vos doné una sugerencia i al mateix temps proposta,
    Que per a la festa de fi de curs, avanç de sopar, i per a tots el pares, que es tornaren a representar les obres de teatre que heu fet en el featival.
    Opine que seria mes participatiu i ompliria un lloc que per lo vist, no s´acaba de acertar.
    Sunsi Valls.

    ResponElimina