Ja queda llunyana la celebració del Carnestoltes. Finalment, férem el cercavila per Albaida el dia previst -divendres 4 de març- malgrat l'amenaça de pluja. Fou una decisió arriscada però absolutament encertada. Encara com, l'oratge ens va donar una treva i vam poder lluir les disfresses i les pancartes que havíem fet per a l'ocassió. I, potser, algú es preguntarà: "A què ve ara aquesta petita crònica, dues setmanes després?". Doncs, molt senzill: la nostra iniciativa ha rebut un petit reconeixement! A l'edició d'avui, el diari Levante ha publicat al seu suplement educatiu AULA -secció Espai de la participació, pàg. 3- un petit text explicatiu del nostre projecte, tot incloent-hi 5 fotografies! (Podeu veure la notícia fent clic damunt de la paraula AULA).
És ara, després de tancar aquesta història d'una manera tant brillant, que recorde com va començar tot. Febrer no havia fet més que començar i Marian -Infantil 3 anys-, Cristina -Suport Infantil- i jo mateix, preníem un timonet a la cafeteria Espí d'Albaida. De cop i volta, Marian ens va dir que havia estat pensant sobre el carnestoltes i que tenia una gran idea temàtica per organitzar-lo: Per què no el dediquem a les rondalles d'Enric Valor i li fem un petit homenatge per celebrar el centenari del seu naixement? No cal dir que Cristina i jo veneràrem la gran pensada i la vam traslladar a la comissió organitzadora del Carnestoltes. Viri -tutora de 6è- i MaJose -mestra de PT- també van rebre la proposta molt positivament i, acte seguit, tots quatre ens vam posar a pensar com organitzar la festa: la idea de les pancartes i el material per fer-les, coordinar-nos amb els pares i les mares, decidir els manaments de la Reina de carnestoltes, parlar amb els músics, organitzar el cercavila... I, a poc a poc però amb pas segur, vam anar engrescant a tots els mestres de l'escola fins assolir un èxit rotund. Un èxit que és fruit del treball en equip de tots i totes. Un èxit de tota l'escola que, fins i tot, el diari més important del País Valencià ha considerat oportú de publicar i reconèixer.
Didac Botella i Mestres
(Podeu veure més fotografies fent clic on posa Més informació)
Princeses. Animetes (3r i 4t)
Bugadera. I Queixalets també! (5è i 6è)
Herbolaris i sabaters. El pollastre de festes (Infantil)
A la Glorieta
Quina parella!
Els sabaters i les velletes amb la banda de música al fons
Les velletes del Pollastre de Festes, el llaurador templat i Enric Valor
Els xiquets i les xiquetes de 3 anys lluint el bigoti d'Enric Valor
Quina colla!
Feu mol be d'aprofitar estes festes per a que els xiquets aprenguen.
ResponEliminaVicente
Jose Fernando no duia barret, duia una perruca, el vareu enfarinar o tenia un passe vip?ja,ja,ja!!!
ResponEliminaVa ser a València, en una cafeteria d'allí, en Nadal...la veritat és que tampoc importa massa on i com es va dir. El més important és l'equip: idees i treball.
ResponEliminaHa estat molt bé. Continuem...
Marian
Ai, la traïdora memòria! Efectivament: l'anunci de la idea el feres a "Le Parisinne", la selecta pastisseria de València. Però, com bé dius, fa igual on fora: allò important és el procés i el magnífic resultat de tot plegat! Supose que, inconscientment, vaig voler contextualitzar la història a la nostra realitat: d'alguna manera, Le Parisine és a València, el que Espí és a Albaida! :)
ResponEliminaDidac
je je je je es muy bonito Didac.Allí salgo como DON JESUS 2.En el bigote este je je je
ResponElimina