dilluns, 20 de juny del 2011

Covalta: Educació de primera

Fa nou anys que vaig començar el meu camí per l’escola Covalta.

Tota una cursa d’obstacles que entre tots hem tingut d’anar salvant. Els primers anys han estat un poc difícils, també ho van ser per a l’escola. El pas de mols mestres en poc de temps, la pèrdua de Donya Maruja, la malaltia de Jose Fernando, van ser colps molt grans per a tots.

Ben prompte l’escola va remuntar ràpidament amb els "fitxages" de nous mestres,Viri,Pau,Sonia,Dídac... a l’escola va entrar l’aire del canvi, de la renovació, de la nova manera de fer escola, “escola vocacional”(com un temps abans ja ho feien), escola cuidada, escola mimada.

Estic molt contenta d’haver portat als meus fills a l’escola Covalta.
Hui per hui a Covalta es dona un ensenyament de qualitat, que res te d’envejar a ninguna escola privada.Hui els nostres fills reben una educació amb valors i on la superació i l’esforç sempre tenen una recompensa.

No canvieu, a la nostra societat fan falta molts mestres com vosaltres, MESTRES DE VOCACIÓ.

Susana Martí

5 comentaris:

  1. Mares com tu, Susana, són les que ens ajuden a portar a terme aquesta feina cada vegada més complicada.
    Gràcies per estar sempre ahí.
    Et trobarem tots a faltar.

    Viri, "la senyo".

    ResponElimina
  2. Com be diu Susana, a Covalta hi ha molts mestres qualificats, però que no se'ns oblide que l'educació infantil ha fet molt de bé des que es va crear; des del meu punt de vista ha portat un aire més fresc, més juvenil i més sonor a la dinàmica de l'escola, que fins aleshores era una escola més de majors.

    Enhorabona a tots i totes les mestres de Covalta!

    Juan

    ResponElimina
  3. Que bonicos han sigut els teatres d'esta vesprada. Els xicotets de l'escola ho han apanyat mol be. Enhorabona a tots i a disfrutar dels atres dies.

    Paco

    ResponElimina
  4. No es precis compararse amb una escola privada (moltes d´elles sabem com funcionen). L`escoles públiques estan molt més preaprades, entre altres coses perque son tots opositors. Enhorabona a tots.

    ResponElimina
  5. Encara que, de vegades, uns i altres tingam les nostres coses, l'escola Covalta és una escola xicoteta on ens coneixem tots i formem un bon equip: pares i mares, alumnat i professorat. Sóm com una gran família nombrosa.
    Pel mateix camí o per sendes diferents, ... tots volem el mateix: una bona educació, de qualitat, ... i una bona preparació per als vostres fills i filles, en tots els aspectes.
    Gràcies per estar ahí, del nostre costat, i pel teu suport.
    T'enyorarem, a tu, al teu home i a Roberto.

    José Fernando

    ResponElimina