divendres, 17 de juny del 2011

TRES! 3! III!


Tres edicions de Jo teatre, Tu teatres, Ell teatra... Poca broma! Encetar aquest projecte, ara fa tres anys, fou tota una proesa; repetir-lo l’any passat, tot un repte; i assolir una tercera edició és un èxit sense precedents. De nou, el Festival de Teatre Escolar d’Albaida serà una festa del poble i per al poble; una excusa immillorable per ajuntar-nos i gaudir del treball que, mestres i alumnes dels tres centres educatius públics del nostre poble han preparat amb tanta il·lusió i esforç. No tinc paraules. Tres edicions! Tres anys educant amb el teatre! Tres anys de somriures i d’afanys. I tot, gràcies a uns mestres que valen un imperi. Marian, Casimir, MaJosep Garcia, Francisco, Sara, MaJosep Micó, Pau, Jordi, Sònia....  Va per vosaltres!

Didac, coordinador del Festival

PROGRAMACIÓ*. JUNY DE 2011
DILLUNS 20. Dos muntatges:
-L’herbeta de poliol. Infantil 3 anys CEIP Covalta.
Horari: 12:00 (matí); 19:00 (vesprada). Mestra: Marian Llàcer
-En Joan sense por. 1r primària CEIP Covalta.
Horari: 12:30 (matí); 19:30 (vesprada). Mestre: Pau Oltra

DIMARTS 21. Quatre muntatges:
-Enric Valor i el cigronet. 1r A CEIP Elias Tormo.
Horari: 10:00 (matí); 20:00 (vesprada). Mestra: Sara Urenya

MUNTATGES SECUNDÀRIA (a partir de les 11:30):
-Els valents de Valor (adaptació). Grups de 1r ESO IES Segrelles.  Mestres: Casimir i MaJosep Micó
-Clínica clònica. 3r ESO IES Segrelles. Mestre: Paco Valero
-Tragèdies de Shakespeare. Paco Valero. IES Segrelles

DIMECRES 22. Dos muntatges:
-Shrek al País d’Albaïdia. 4t primària  CEIP Covalta.
Horari: 10:00 (matí); 19:00 (vesprada). Mestres: Jordi Estellés i Sònia Urenya.
-El secret de l’escola Covalta. 6è primària CEIP Covalta.
Horari: 12:00 (matí); 20:00 (vesprada). Mestre: Didac Botella.

*Tots els muntatges es realitzaran al cinema Odeón. Es faran dues funcions de cada obra: pel matí (públic escolar) i per la vesprada (públic general), excepte dels grups de secundària que no actuaran per la vesprada.

AGRAÏMENTS
Volem agrair el suport econòmic que hem rebut de les entitats bancàries, d’Editorial Bromera i, especialment, dels centres i dels seus AMPES, sense el qual no haguérem pogut fer front a les despeses que genera l’organització del Festival. També volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament. Moltes gràcies als mestres i a totes les mares i pares que han col·laborat en l’organització del festival i dels muntatges. Per últim, volem agrair especialment la mestria de Martina Botella en el treball de maquetació i disseny del cartell, el díptic i la pancarta del Festival.
Gràcies de tot cor!

5 comentaris:

  1. Els teatres han estat fantástics, es nota el treball i l´esforç que s´ha fet . Els xiquets participant també han disfrutat molt. Son experiencies diferents, que els ajuden a madurar i sentirse capaços. A més la complicitat que els aporta els unix més. GRACIES, Pau, Didac, Marian...Sunsi

    ResponElimina
  2. Anònim ha dit...
    Els teatres han estat fantástics, es nota el treball i l´esforç que s´ha fet . Els xiquets participant també han disfrutat molt. Son experiencies diferents, que els ajuden a madurar i sentirse capaços. A més la complicitat que els aporta els unix més. GRACIES, Pau, Didac, Marian...,
    sunsi, soc la que done les gracies.

    ResponElimina
  3. FRANTASTIC, FANTASTIC, FANTASTIC,. DÍDAC ERES UN CRAC. GRACIES POR TOT. ELS ALUMNES DE 6ª NO HO OLVIDAREM MAI.

    ResponElimina
  4. fANTASTICS TOTS ELS TEATRES.ESPEREM EL CURS NOU EN MES TEATRE.

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots i totes! El Festival ha estat un èxit rotund des de tots els punts de vista possibles: nombre i qualitat de les obres, dissney del cartell, emplaçament -per una vegada hem pogut fer el festival en un auditori en mínimes condicions-, èxit de públic, Presentació a l'Ajuntament... I no cal dir que estic d'allò més pagat per l'èxit del muntatge "El secret de l'escola Covalta". Quin gran treball feren els alumnes i els mestres! I, com vaig dir quan va acabar la funció, aquest èxit és fruit del treball i la col·laboració de moltes persones. en el fons eixe és el gran secret: que l'obra, d'una manera o altra, és cosa de tots.

    Gràcies a tots i totes per fer possible el Festival!

    Didac

    ResponElimina