dimecres, 21 de setembre del 2011

El Festival de Teatre Escolar d'Albaida és notícia!


La 3a edició de Jo teatre, Tu teatres, Ell teatra... fou un èxit sense precedents. Bé que ho sap tota Albaida! A partir d'avui però, ho sabran arreu del País Valencià perquè una crònica de la nostra festa del teatre ha estat publicada a la premsa. És, de nou, un petit però merescudíssim reconeixement a la tasca ben feta i a l'esforç de tots nosaltres -mestres, alumnes i pares i mares-. Ja ho he dit altres vegades: eixir a la premsa no és qualsevol cosa. Al suplement educatiu AULA -Diari Levante-EMV- arriben centenars d'escrits i fotografies procedents de centres d'arreu de les nostres comarques. És una mostra inequívoca de la febril activitat pedagògica que hi ha les escoles valencianes. Tanmateix, l'espai del suplement és molt reduït -quatre pàgines- i els redactors del diair només publiquen aquelles experiències o notícies que, per alguna raó, consideren que són suficientment interessants com per ocupar un espai al diari valencià més important del País. De segur que aquesta setmana n'hi havia moltes altres que també mereixien d'eixir publicades però nosaltres o, més ben dit, el festival de teatre que organitzem els mestres i les mestres del CEIP Covalta, el CEIP Elias Tormo i l'IES Josep Segrelles ha estat una de les experiències que han decidit de destacar els companys del diari Levante . I això, com he dit, no és qualsevol cosa: és tot un reconeixement a la tasca ben feta. (Si voleu veure la notícia podeu fer clic en aquest enllaç: Notícia Festival. En cas que no funcione l'enllaç copieu aquesta URL a la barra de direccions del navegador):

http://medias.levante-emv.com/documentos/2011-09-28_DOC_2011-09-21_20_38_05_aula.pdf

Gràcies a tots i a totes les persones que feú possible el Festival. Fins a la IV edició!

Didac, coordinador del Festival

2 comentaris:

  1. Com no tenia que ser així. El festival de teatre de Albaida te que ser gran noticia per tot arreu, ja que el organitzador i coordinador està totalment implicat al 100% i així es com es fan les coses amb ganes, il·lusió, dedicació, temps (que també es un factor molt important), peró molt be, com diu Didac,A PER LA IV EDICIÓ.

    ResponElimina
  2. El coordinador i tota la resta de la gent implicada: vosaltres (els pares i les mares), els mestres que fan teatre, els qui no en fan (que també ajuden)... Un cosa tant gran i ben feta és impossible dur-la endavant i mantenir-la durant tres edicions sense la implicació de tots.

    Gràcies pel vostre inestimable suport!

    Didac

    ResponElimina