dimecres, 1 de febrer de 2012

Gràcies i endavant!

Benvolgudes mares i pares del CEIP Covalta:
Com ja sabeu, després de tot el cúmul de retallades que fa temps estem sofrint des del govern autonòmic i central, a més de la dolenta opinió que la societat, en general, té de nosaltres, el Claustre de Covalta fa unes setmanes decidirem mobilitzar-nos.
Els mestres i les mestres de l’escola estem satisfets i agraïts per la vostra reacció en el conflicte generat arran de l’enèsim atac dels governs envers els serveis públics, on l’educació n’és, indiscutiblement, la més malparada. Després d’unes setmanes una mica embolicades i difícils per a tots i totes, considerem que hem aconseguit part d’allò que cercàvem; és a dir: que ens demostràreu d’una manera explícita el vostre suport en la lluita que el professorat de tots els centres educatius estem lliurant per una escola pública i de qualitat, i que també hi us implicàreu d’una manera decidida. En aquest sentit, la massiva afluència de pares i mares a la última reunió de l’AMPA i les mobilitzacions d’aquesta darrera setmana són una mostra inequívoca d’aquesta reacció que, esperem, tindrà continuïtat.
Motivats per la vostra actitud, els mestres i les mestres hem considerat oportú de revisar les mesures que vam prendre ara fa dues setmanes referents a l’activitat escolar. Així doncs, us volem comunicar les decisions que hem pres al respecte:
-Les activitats complementàries i extraescolars –per acord unànime de tots els centres de la comarca– continuaran suspeses amb l’excepció d’aquelles ja iniciades, reservades  o que s’hagen començat a pagar.
-La dinàmica de treball i d’activitats extra, que els i les mestres fèiem al nostre temps lliures per voluntat pròpia a les diferents aules,  tornarà paulatinament a la normalitat, en la mesura en què els mestres i les mestres de cada tutoria i/o assignatura ho consideren oportú.
Com ja us hem transmès, tots els mestres i les mestres de l’escola estem contents d’haver aconseguit, amb la vostra col·laboració i suport, reconduir una situació que no era gens agradable per a ningú. Esperem que, d’ara endavant, podrem afrontar més units i sense malentesos les problemàtiques de tota mena que s’albiren al panorama educatiu i podrem lluitar amb més força contra la creixent precarietat de l’educació pública.
A continuació us detallem les mesures amb les que els mestres de Covalta seguirem fent-nos escoltar i ja sabeu:  COMPTEM AMB TOTS VOSALTRES!
- Els dijous a les 13 h. ens concentrarem uns minuts a les portes del centre portant una samarreta reivindicativa.
- Els dilluns vindrem vestits de negre en senyal de dol per la mort de l’educació pública de qualitat.
- El dia 1 de febrer retirarem una quantitat significativa d’euros del nostre compte (pagarem amb metàl·lic en lloc de targeta) per tal de que els bancs no puguen continuar fent les maldats que acostumen i per assenyalar directament qui són un dels grans culpables de la crisi –la banca- que a data d’avui continua beneficiant-se.
- El dissabte 11 de febrer acudirem a la marxa convocada a València des de l’edifici de les Arts i les Ciències fins l’edifici del Rellotge del Port. (A Castelló i Alacant també ho faran)
- El dissabte 18 de febrer farem una vaga de consum general: no farem compres, no anirem a espectacles, bars, locals d’oci...
- El divendres 23 de febrer a les 19h ens convocarem a la plaça de l’Ajuntament, tots els pobles ho faran al seu.
- El dissabte 25 acudirem a la GRAN manifestació convocada a València. (A Castelló i Alacant també ho faran)
- A més estem oberts a les mesures que proposeu des de l’AMPA.

 
     Atentament.                                                             
   Els mestres i les mestres del CEIP Covalta

 


1 comentari:

  1. Esperem que aquestes fotos arriben a la prensa prompte, ahir en E. Tormo creía que hi hauria mes gent, però bo estabem ''els que vam anar'', per al pròxim dimecres en COVALTA a vore si hi ha molta més gent.......vinga per favor acudim.

    ResponElimina