dijous, 16 de febrer de 2012

RESUM DE L’ASSEMBLEA DE DIRECTORES I DIRECTORS DE LA PERMANENT DE VALÈNCIA


Lloc de realització: CP Soto Micó (València)

Data: 8 de febrer de 12012

Assistents: 100 directors, un representant de CCOO i altre de l’STEpv1.           Cursos de Formació del Professorat en Centres:

35 centres han anulat/suspés els cursos.

         17 centres no tenien cap curs de formació programat.

Respecte a les accions formatives relacionades amb el programa ÍTACA per a la gestió informàtica dels centres dirigida a equips directius, es realitza una votació amb el següent resultat:

         NO ACUDIR: 43 centres

         SI ACUDIR: 9 centres

         Abstencions: 12 centres2.            Activitats extraescolars i complementàries:

El seguiment de la proposta de limitar en la mesura que cada centre considere oportú es del 100% en Castelló i Alacant, i del 80% en València.

Es presenta a votació la supressió de les eixides extraescolars i la limitació de les complementàries al màxim, amb el següent resultat:

43 centres a favor de la nova proposta.

18 centres a favor de mantindre la proposta anterior (limitar en la mesura que cada centre considere oportú).3.       S’acorda per unanimitat portar a les assemblees de cada claustre el suport per a “no utilitzar per al curs 2012-2013 llibres de text reutilitzant els que ja tenim i creant materials curriculars propis”.

3 comentaris:

 1. A QUI EN PUGA CONTESTAR. EXPLIQUEUME QUE ABARCA LES COMPLEMENTARIES . GRACIES.

  ResponElimina
 2. Les activitats complementàries són les activitats extraordinàries que es fan amb l'alumnat dins del centre. Per exemple celebració de diades, com la de la Pau, xarrades i activitats d'organismes externs al centre, participació en concursos...

  ResponElimina
 3. Despres de lo que hem vits al institut Lluis Vives de Valencia. Sobren les paraules.
  Les armes dels alumnes eren els llibres, les armes de la policia eren les porres. Axó no es pot consentir. Hem de anar a la manifestació de Valencia el 25 de febrer.

  ResponElimina