dimecres, 4 de juliol del 2012

Un any més... "Adéu, escola!"


Ben remullats!
 El temps s'escola pel calendari talment com l'aigua per la pica. A principi de curs, en tenim tant que sembla que no passe, que s'haja aturat. És com una pica plena d'aigua a la que li acabem de treure el tap: l'aigua no és mou i el seu nivell no sembla minvar. Tanmateix, és només una aparença perquè quan s'acosta el final del curs, els dies i les setmanes passen i passen com un coet, a una velocitat frenètica, talment com el remolí d'aigua que és forma a la pica quan aquesta està a punt d'acabar-se. El cicle s'ha tornat a complir: el remolí frenètic en què s'havia convertit juny s'ha acabat empassant el curs 2011-2012, tot convertint-lo en records de tota mena amagats a la memòria d'aquells i aquelles que l'hem viscut a l'escola Covalta.

Eixugant-se i ordenant la "cambra"
Mestres, alumnes i famílies compartim l'emoció d'haver acabat la travessia, després d'un any de tant de treball i enrenou. Tanmateix, aquells i aquelles que viuen el final de curs amb més intensitat i emoció són els i les alumnes de 6è ja que s'acomiaden de l'escola per sempre més. És per això que des de fa cinc anys, l'alumnat de 6è té l'oportunitat de dir-li adéu a l'escola que els ha vist créixer d'una manera ben especial: passant-hi l'última nit del curs. De nou, l'activitat fou certament emotiva i, a més a més de passar-ho en gran, els va permetre de repassar moments i records que han marcat el seu pas per l'escola i han forjat la seua amistat. Enguany, a més a més, també ha participat Viri, la seua tutora, fet que encara féu més emotiva la l'experiència.

Viri explica el seu record als i les alumnes
Una mica d'activitat física, una dutxa refrescant al pati, l'activitat Un passeig pel passat, un sopar deliciòs i compartit, el joc de les Patrulles nocturnes, el joc del Caçador, una conversa pausada contemplant l'immensitat de l'Univers... Moments i records ben recents que, tanmateix, espere que els acompanyaran al llarg del seu camí per la vida i els ajudaran a conservar i mantenir la seua amistat.

Compartint el sopar
Didac Botella i Mestres

(Podeu veure més fotografies fent clic a Més informació)

Didac també es remulla!
Nicolle, Maria i Clara fent de "superstars"

Santi saludant a la càmera
Ballant una coreografia improvisada

Pau explica el seu record a la classe

Guerra de coixins!

3 comentaris:

  1. Va ser genial un dia i una nit de meravella !! Inoblidable !!! Un record que quedara grabat per sempre .

    Sara soler

    ResponElimina
  2. Guapíssima!

    Un record més per emportar-vos cap a l'institut i cap a la vida. Heu estat una classe ben especial. Llàstima que no férem una obra de teatre. En Nadal férem els gags però tu no participares. Hagueres fet un treball magnífic. Ho sé. Potser més endavant... Qui sap! Que passes un estiu en gran!

    Didac

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Didac, algun dia es trobarem en els escenaris del teatre.jajjjajaj

      sara soler

      Elimina