dimarts, 6 de novembre del 2012

El contacontes Llorenç visita l'escola!


Demà, 7 de novembre de 2012, l'escola Covalta tindrà l'honor de rebre la visita d'una llegenda viva de la cultura popular del nostre País: el contacontes Llorenç Giménez. A partir de les 19 hores tindrem el privilegi d'escoltar mil i una històries i acudits que Llorenç ha anat recollint arreu de les nostres comarques. És, indiscutiblement, una mena d'Enric Valor del segle XXI, amb un valor afegit: la seua increïble habilitat per explicar històries i fer riure i pensar a menuts i grans. Encara recorde la gran impressió que em va causar quan el vaig veure per primera vegada a la Facultat de Magisteri, el primer any de carrera. Vaig quedar embadalit de la solemnitat de la seua veu i de les fantàstiques contarelles que ens va explicar. I, des de llavors, he acudit a les seues actuacions sempre que n'he tingut ocassió. És per això que quan vaig veure el cartell de l'AMPA anunciant la seua visita a l'escola, vaig quedar de pedra. "Llorenç a l'escola? No pot ser!", vaig pensar. Evidentment, no m'ho perdré. I no cal dir que recomane tots i totes les mares i els pares de l'escola, d'acudir a l'escola demà per escoltar aquesta mena de joglar modern tan nostre: savi; amable; irreverent; sarcàstic. Ja us dic: una oportunitat immillorable per conèixer Llorenç. I tot, gràcies a l'AMPA de l'escola Covalta. Enhorabona per la magnífica iniciativa!

Acudiu! No us empenedireu!



Didac Botella i Mestres

3 comentaris:

  1. Didac,gràcies per haver fet l'escrit al blog, jo la veritat es que estes darreres setmanes no he tingut temps ni tan sols d'entrar a pegar una ullada.
    Va ser un taller fantàstic i Llorenç,no sé com expresar-me, és una persona que sols amb escoltar-la l'estimes. Realment et quedes encisat.

    ResponElimina
  2. A qui cal donar les gràcies és a l'AMPA de l'escola per haver pensat una activitat tant encertada i divertida. Ara, cal que treballem per aconseguir que Llorenç torne a l'escola per explicar les seues històries i contarelles als alumnes... I m'ha dit un pardalet que no tardarem molt en retrobar el gran Llorenç...

    Didac

    ResponElimina
  3. Jo ja m'he posat mans a l'obra, i vosaltres?
    Enhorabona a l'AMPA i gràcies LLORENÇ!
    Espere que torne aviat!

    ResponElimina