dimecres, 19 de juny del 2013


VISITA A L'INSTITUT JOSÉ SEGRELLES D'ALBAIDA
 
El dimarts dia 18 de juny, van anar a visitar i conèixer el que será el nostre centre els propers anys, ja que hem finalitzat la Primària i ara encetem un nou cicle a Secundària
Ens va atendre l'actual Cap d'Estudis, Isabel Guerrero. Molt amablement, ens va mostrar tot l'Institut: aules, sala de professors i profesores, laboratoris, aula de Plàstica, aula de Perruqueria, bancal de PQPI,  ... També ens va explicar un poc el funcionament de l'Institut i el que farem el primer dia lectiu, ... que ja està ahí!
Per cert, Isabel, la Guerrero, no es va menjar a ningú del nostre grup. Pareix ser que no és tan ferotge la lleona com la pinten.
També van veure a molts i moltes exalumnes que van saludar molt efusivament a Viri i a José Fernando.
Tot ens va agradar molt, i volem agrair l'atenció rebuda.
 
 





 

2 comentaris:

  1. Oh, que por, per eixos corredors tan llargs, i tan foscs.
    Pareixia lluny quan sabiem que els nostres fills teníen que acabar els seus estudis a Covalta, i ja arribat el dia.
    Em fa greu acomiadar-me del centre, ja que he sentit que ereu una "xicoteta-gran" familía per a mi. Així he sentit la meua vida durant els 10 anys que la he compartit amb tots vosaltres, formant part de l' Ampa, i compartint tantes coses amb tots, mestres i pares.
    Mariàn, Mabel, Viri, Amparo, Ana, Jordi, Jose Fernando, Jesus, Pau, Sandra, Didac, Sonia; a tots vosaltres gracies, gracies, i mil gracies, per haver format part en la educació de la meua filla. Sense vosaltres se de segur, que no sería la xiqueta que ès. Tots sou tutors i mestres directes que ha tingut Agata en la seua educació, però no per eixo oblide la resta de mestres que són del Covalta, que es un cole diferent, amb unes idees que el fan "especial", amb uns projectes pioners, per eixo em fa angoixa, perquè us recordarem sempre.
    Des d' aci m' acomiade de tots els mestres, pares, xiquets, del centre que a format part en la meua família, i a fet que em sentira segura i de confiar amb tots vosaltres la educació de les meues filles; Penélope i Agata.
    Des d' aquesta pàgina seguiré els vostres cursos, i vos dic a tots, endavant i no pareu de lluitar pel futur dels xiquets que pasen per les vostres vides.
    No es un adeu, es un per sempre.
    Leticia.

    ResponElimina
  2. Leti, gràcies a tu pe haver confiat amb nosaltres, per l'ajuda que ens has prestat, per estar SEMPRE ahí quan t'hem necesitat, pel treu treball, per tot el que has fet i... continuaràs fent per al Covalta i per tots nosaltres.
    Saps que ha estat un plaer tenir, primer a Penélope (que encara ve a veure'ns) i després a Ágata. I a la resta de la família que deixes.
    Ni les oblidarem a elles ni a tu i a Andrés.
    Comptem amb vosaltes
    Gràcies de tot cor.

    Viri i José Fernando

    ResponElimina