diumenge, 31 de gener del 2016

CONTACONTES FAMILIAR


Ja sabeu que al CEIP COVALTA fomentem la participació de les famílies en les nostres activitats, i ens agrada rebre la col·laboració de totes les persones que puguen aportar alguna cosa a l'alumnat o a nosaltres mateix. Per a tots, i també per a nosaltres, és molt important i enriquidora aquesta col·laboració.
Bo, el passat dijous, després de la Cassoleta, l'alumnat d'Infantil va rebre la visita d'una contacontes. No, no era una contacontes qualsevol, era PEPA. Sííííí, l'àvia de dues alumnes de l'escola i professora jubilada de l'Infantil de les monges, a la que molts coneixeu, que ens va fer el favor de contar-nos alguns contes. L'alumnat, al qual li va agradar molt i van gaudir d'allò més, també van participar activament, escenificant els contes i contant les seues històries.
Quin colofó més bo per a un dia ple d'activitats !!!
Quina manera més divertida de treballar l'expressió oral, la representació teatral, el vocabulari, la participació, les emocions, ... i tots junts !!!




Tot el professorat, i l'alumnat, agraix el treball de Pepa, una gran professional, amb molts anys d'experiència i ... amiga.
Segur que Pepa també ho va passar molt bé.
Moltes gràcies !!!
I esperem que ho repetixca un altre dia, deixant la porta oberta a quasevol pare o mare, avi o àvia, familiar, ... que vulga fer-ho també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada