dissabte, 30 de gener del 2016

DIA ESCOLAR PER LA PAU


Ací teniu el video de la cadena humana que va organitzar el CEIP COVALTA, per tal de commemorar el Dia Escolar per la Pau, fent una donació d'aliments a Cáritas. La veritat és que va ser un éxit: no va ploure, hi havia molta gent (pares, mares, familiars, veins, ...), la gent s'ho va passar bé, ...
Vull assenyalar que darrere del que vau vore ahir o el que voreu a aquest video resum, hi ha moltes hores de treball (de pensar, d'organitzar, de coordinar, d'assajar, d'informar, ...), feina que no es veu però que és molt necessaria per a que tot funcione i ixca com va eixir, per tant, GRÀCIES a tots i a totes els que ho han fet possible (professorat, practicantes, pares i mares en general, AMPA, Ajuntament d'Albaida, ...).
També vull comentar que va estar una activitat diferent, solidària, motivadora, interessant, participativa, ... en la que l'alumnat es va sentir útil (la qual cosa és molt important), es va divertir, i molts van estar, colze amb colze, amb son pare, o sa mare, o el seu avi o avia, o altre familiar o veí.


I què em digueu del final de festa ?
La cançoneta ... perfecta !!!

Ací teniu l'enllaç del video:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada