diumenge, 26 de juny del 2011

XICOTETA DESPEDIDA DE L'ALUMNAT DE 6é.

 

Al llarg d’aquestos dos o tres cursos que heu estat al tercer cicle, heu vist que alguns o algunes ex alumnes del Covalta (Anna, Pau, Penélope, Ubal, Pepe, David Barberá, Germán, Jordi, ...) venen, de tant en tant, a veure’ns. No sabeu, però ara vos ho dic, que en aquestos i en altres (Andrea, Víctor, Carles, Ainhoa, Carolina, Dani, ...), tenim contacte mitjançant el correu electrònic.
I és que, ... quan deixeu l’escola, com és ara el vostre cas, oficialment passeu a ser ex alumnes, però per a nosaltres, els vostres mestres, continueu essent els nostres alumnes i, a més a més, amics i amigues. Per això solem estar més o menys en contacte i ens contem el que fem, com estem, com va tot, ... i quan podem ens vegem.
Quan veniu, és una alegria, especialment si és per contar-nos que vos va molt bé per l’Institut, que destaqueu, que progresseu, que ja eixiu en fulano o en mengano, ... és la vida!
També ens agrada i ens plena d’orgull quan anem a l’Institut i el cap d’estudis o qualsevol altre professor o professora, ens parla bé dels nostres alumnes. Quin orgull saber que Clara, Belén, Helena, María, Javi, José Andrés, Andrea, Mireia, Matías, Arantxa, Ramón, Bea, Merche, Manolo, Rosa Mª, Lluis, Ruth, Cristina, Mª Carmen, Laura, ... han destacat, estant estudiant aquesta o aquella carrera, ja han tret aquella titulació, han guanyat l’altre premi o este concurs, estan d’intercanvi o becats en aquell país, ... Nosaltres, Viri, la resta del professorat (que teniu o heu tingut) i jo, hem treballat i ens hem esforçat per tot això, per a que estudieu i triomfeu, per a que conegueu món, per a que visqueu noves experiències, per a que aneu més lluny, per a que pugeu triar i saber més i més. I si algú o alguna no pot destacar en l’estudi, almenys que siga una persona formada, amb idees pròpies i seny. També es pot descatar d’altres maneres!
No oblideu a Juanjo, que sempre ha estat ahí fent milions de fotocòpies, tenint cura de tot, apanyant els estropellaments, obrint i tancant les portes, ... col•locant les caràtules dels dvd’s, ...
Personalment, he sentit el recolzament de la majoria dels pares i mares. Gràcies a tots i a totes. Dona més forces per a treballar i et sents reconegut i motivat. En quasi tots quedarà amistat.
No puc finalitzar sense reconèixer i agrair la col•laboració de Viri. Sense ella, molt de tot açò no haguera estat possible. És una autèntica companya, una fàbrica de idees, un suport, ...; estem molt compenetrats, s'entenem (en el bon sentit de les paraules) i dona gust treballar amb ella. ¡Nena, tú vales mucho!

Una forta abraçada del vostre tutor que us estima a tots i a totes, i recordeu que som un equip (Viri, Mª José, Don Jesús, Sonia, Pau, Didac, Sandra, i jo).

Esperem molt de vosaltres.
Sí, sí, ... de vosaltres: de Natalia, de B.Q., de José, de Juan Carlos, d’Àngela, de Violant, de Miquel, de Jaume, de Marta, de Roberto, d’Irene, de Vicent Porta, d’Ana, de Tomás, d’Oumaima, de Tanya, ... sí, i també de vosaltres, d’Àlex, de Josep i de David Roca.

Tot açò és de tot cor, no es que m'hagen detectat una malaltia terminal, ni que pense morir-me ja o vaja a jubilar-me i per això calga dir coses boniques!

José Fernando Andreu Martí








3 comentaris:

  1. Gràcies a mi??? Gràcies a tu per estar sempre ahí, per acceptar i probar totes les idees i canvis en que et "bombardeje" pràcticament cada matí, per continuar mantenint, després de tants anys a l'ensenyança, eixes ganes de traballar i de fer en tan difícil com deu ser després de tots els inconvenients en que ens trobem diàriament a aquesta feina... No saben els pares i les mares la sort que tenen de tenir-te, jo que estic dins... si ho sé i per això crec que dec ser l'única mestra que s'alegra de que ens allarguen la jubilació així jo també podré "sofrir-te" com a mare!!! AH! i gràcies per alegrar-nos a MªJosé i a mi cada matí!
    Viri.

    ResponElimina
  2. Nosaltres també volem agrair-vos, com a pares, tot el que heu fet per la nostra filla:tot el temps que li heu dedicat, tots el coneixements que li heu aportat, les experiències que li heu fet viure, i un llarg etc. Han estat sis llargs anys que han passat massa de pressa i dels que hem obtinguts uns resultats dels que estem plenament satisfets i que són un bagatge important per afrontar el futur .I que les discrepàncies que hem pogut tenir han segut les normals que hi han entre dos punts de vista diferents. Per això volem donar les gràcies a tots el mestres que ha tingut:Viri,Eva,Josep,J.Fernando,Sonia,Dídac,Jesús,Sandra, i altres que estaven ahí i no se'ls veia(com els del menjador) i altres que de segur se m'oblidaran. I vull animar-vos a seguir en la tasca. I com no! vull agrair també a la meua filla el esforç que ha fet i la manera com ho ha afrontat.

    ResponElimina
  3. Gracies a tu J.F.
    Gracies per ensenyar-nos tant,tu i tambe la Senyo.

    Roberto.

    ResponElimina