dimecres, 30 de gener del 2013

CARNESTOLTES ... MOLTES VOLTES

Després del parèntesi del curs passat, forçat com una més de les respostes a les greus retallades que patírem, ...
Enguany torna el ...

Carnestoltes a Covalta”!!!!


Estimats pares i mares:

Com bé sabeu, s’acosta el Carnestoltes i la propera setmana, a la nostra escola, hem volgut preparar una festa d’allò més especial, fent alhora un xicotet homenatge a Miliqui.

Començarem la setmana amb les consignes i com no… el Rei o Reina de Carnestoltes i la seua cort, enfarinaran a tot aquell qui no duga l’element que pertoque al dia.

-Dimarts 5: ulleres

-Dimecres 6: ulleres + corbata

-Dijous 7: ulleres + corbata + nas de pallasso (també pot ser pintat)

El dijous, dia 7, serà el dia de la “Gran Festa”.

Pel matí, farem l’enfarinada final al pati. A més, les mares de sisé vendran esmorzar de coca en sal, coca de llanda, pizza… i suc a un 1 euro, per recaptar fons per al Viatge de fi de curs.

Al mig dia, els i les alumnes d’Infantil que vulguen podran gaudir de la tradicional “Cassoleta”. L’Ampa l’organitzarà i aviat us passara una nota amb tot els detalls i el preu. (Als alumnes del menjador se’ls descomptarà del mes aquest dia)

Per la vesprada, ens organitzarem per cicle per tal de fer que tots els xiquets i xiquetes gaudisquen d’activitats adequades als interessos de la seua edat.

-Infantil: Els i les alumnes celebraran una “Gran Festa” a les aules del cicle. Les mestres s’encarregaran de disfressar-los amb tots els elements que han anat elaborant a classe. A més els pintaran les cares, ballaran i cantaran.

-Primer i segon cicle (1r, 2n,3r i 4t):Tot l’alumnat haura de vindre disfressat des de casa però sense pintar-se la cara. Al pati de l’escola tindran preparada una “Fireta” amb l’ajuda de la junta de l’Ampa. Hi haurà paradetes on gaudiran de tallerets i jocs com: founde de xocolata amb xuxes, encertar boles, pintar cares, fer argila…

-Tercer cicle (5è i 6è): Els i les més majors de l’escola caldrà que vinguen disfressat de casa i si volen també pintats. Amb la financiació de l’Ampa, gaudiran d’un taller de “Clown” on els ensenyaran tècniques per saber fer riure i s’ho passaran d’allò més bé.

ESPEREM QUE TOTS I TOTES GAUDIM MOLT DE LA FESTA


Salutacions, els i les mestres de Covalta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada