dilluns, 26 d’abril del 2010

Va per vosté....MESTRE

Finals d'octubre, Carcaixent, Teatre Don Enrique, finalistes del premi Xaro Vidal, guanyador Dídac Botella i Mestres.
Si, el nostre Dídac. el mestre de la nostra escola, de l' escola Covalta, i ara ja li han publicat la seua obra, eixa obra que tots i totes vam tastar el curs passat quan els alumnes de 6é la van representar en el Festival de Teatre Escolar d' Albaida "Jo teatre, tu teatres, ell teatra".
La va escriure quan era mestre al CEIP Ramiro Jover de València. Després i amb motiu del festival la va refer : " Si no haguérem fet el festival, jo no hauria reescrit l'obra i ara no tindríem aquest llibre al davat".
Que dir d'ell? li agrada molt escriure i a més ho fa molt bé, mostra d'açò són les numeroses publicacions que té en distintes revistes, a més del seu bloc personal. Sempre que pot utilitza el teatre com a recurs a l' aula, tots i totes en som testimonis, les seues i també nostres experiències són publicades molt assiduament en "Aula" el suplement escolar del diari Levante. Du a terme cursos per a mestres: de teatre i d'escriptura.
Per acabar només recordar-vos que ens espera amb un somriure, en la presentació del seu llibre a la biblioteca d' Albaida, aquest dijous 29 d'abril a les 19.00 hores.

Marian Llàcer Pla

2 comentaris:

  1. Tot un honor presentar el meu primer llibre a Albaida, davant els alumnes i els mestres amb qui tantes coses he compartit.

    Gràcies de nou!

    Didac

    ResponElimina
  2. Pense assistir aquest acte , és la primera vegada que un company meu és escriptor, per tant espere poder tindre el llibre dedicat.
    Cris

    ResponElimina