divendres, 14 de maig del 2010

Som uns set-ciències!

Som mestres, ens interessa la innovació en la intervenció educativa, l'atenció al desenvolupament integral dels alumnes des de la diversitat que tenim al nostre cicle.
Al principi de curs ens vam proposar fer tallers per les vesprades, cadascuna de les mestres vam pensar quína activitat ens agradava i a més consideravem interessant per als-les nostres alumnes d'infantil. Cristina, la mestra de recolzament, va pensar fer ciències, experiments. Ho vam considerar molt interessant, ja que considerem l'aprenentatge com un procés sempre en construcció.
A partir de les experiències que ella ens proposara investigaríem en grup, buscaríem estratègies, ens obligaríem a observar, analitzar, pendre decissions, avançar respostes, a reflexionar sobre els resultats i el que és quasi més important tindríem vivències i experiències amb altres.

Cristina s'ho ha passat bé, els xiquets i xiquetes d'infantil més encara si es pot. Hem disfrutat i aprés moltes coses, no sols els i les alumnes, sino també les mestres.

Marian Llàcer Pla

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada