dijous, 20 d’octubre del 2011

I ja en van...


Els alumnes de 3r cicle a la Llotja de València. Foto: J. Fernando

Certament: hem perdut el compte! De nou, ahir, la nostra escola va aparèixer a la premsa, al suplement AULA del diari Levante, com a notícia destacada de la secció "Espai de la participació" (pàg. 2). El text que vaig escriure no és res de l'altre món: em vaig limitar d'explicar què havíem fet a l'escola per celebrar la festa del 9 d'octubre. I estic convençut que el redactor del diari ens ha destacat pel fet d'haver preparat unes activitats ben diverses i d'allò més interessants: un viatge a València, una xerrada amb l'historiador Vicent Terol, una visita al Saló dels Gegants de l'Ajuntament d'Albaida, l'arribada de la flama del Correllengua, una festa a l'escola amb el Gegant del Rei en Jaume, que parlava i tot!... Té molt de mèrit que ens hagen destacat en una celebració com aquesta ja que, us puc assegurar que moltíssimes escoles hauran enviat les seues fotografies i les seues activitats relacionades amb el 9 d'octubre al suplement AULA per tal de veure reconegut el seu esforç i poder divulgar el seu treball mitjançant el diari més llegit del País Valencià. Doncs, han tornat a triar la nostra escola! I això és sempre un motiu d'alegria i una bona raó per a seguir treballant amb il·lusió. Si voleu veure la publicació feu clic en el següent enllaç: Notícia al Levante . En cas que no funcione l'enllaç copieu l'adreça que hi ha escrita més avall a la barra de direccions del navegador i apreteu "enter".

http://medias.levante-emv.com/documentos/2011-10-26_DOC_2011-10-19_00_24_54_aula.pdf

Enhorabona a tots i totes les mestres de l'escola. Va per vosaltres!

Els cabets d'Infantil perseguint el Gegant de Jaume I. Foto: Infantil

Didac Botella i Mestres

2 comentaris:

  1. Títol: I ja en van... No sé m'he posat a pensar i la veritat és que no sé quantes vegades has escrit contant les experiències que tenim a l'escola.
    I la careta que posen quan veuen la seua foto al periòdic? No té preu. Gràcies.
    Marian

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu i a vosaltres que, darrerament, els escrits estan molt vinculats a les coses que feu a Infantil. Tots els mestres i les mestres de l'escola treballen i intenten fer coses divertides i novedoses però, certament, vosaltres no pareu! :)

    Didac

    ResponElimina