dijous, 13 de maig del 2010

Altra setmana de "Històries escrites per mi"

REFIA’T DE L’HORÒSCOP!

Hi havia una vegada una xiqueta anomenada Aitana, que tenia una amiga que es deia Marta. A Marta li agradava molt estudiar els horòscops.

Quan Marta va estudiar el d’Aitana, es va donar compte que a l’endemà era un dia fatal per a ella i li va advertir que no eixira de casa, perquè si no li passarien coses males.

Aitana no s’ho creia i no va fer cas. Aleshores, eixe dia va eixir de casa. Va intentar botar un bassal, li va caure l’esmorzar dins, i a l’intentar agafar-lo li van caure les ulleres.
Quan va arribar al col•legi, va entrar l’última i li va tocar la cadira trencada que no volia ningú. Al cap d’una estona es va caure de la cadira i tota la classe es va riure d’ella.

A l’eixir al pati, tot l’entrepà estava banyat i no va poder mejar-se’l. Després al tornar a classe la senyo li va demanar les fitxes i no les tenia, no li havia passat mai això.

Cada vegada que passava més el temps es donava compte que era el pitjor dia de la seua vida. Mitja hora després van anar al menjador, a ella li tocava parar taula, va tropessar i va trencar dos gots; va haver de netejar-lo. Després li anaven a servir el plat, quan la mestra va tropessar i li va tirar tots els macarrons damunt, pensava que estava somiant.

A les cinc, quan va eixir del col•le, un xiquet, que estava jugant amb una pilota, li va pegar a l’ull i li’l va deixar morat. Quan va tocar al timbre de sa casa, Aitana va entrar corrent a la seua habitació i no va eixir en tot el que li quedava de dia.

Des d’aleshores sempre li fa cas a Marta quan li diu l’horòscop.

Mar Torres, 6é de primària.

1 comentari:

  1. m`agradat moooooolt la teua historia
    ho fas moltb be
    de Adina

    ResponElimina