dijous, 20 de maig del 2010

FINALITZA L'ESCOLA PER A PARES I MARES DEL TERCER CICLE







Un curs més, finalitzem l’escola per a pares i mares del tercer cicle. Han estat nou sessions d’una hora i mitja a dues hores de durada cadascuna, en les quals, no solament hem explicat el que els vostres fills i filles estan fent a classe; també hem vist les errades i els encerts que fan, hem preparat o repassat els exàmens i les fitxes, hem parlat de comportament i actitud, d’activitats, d’innovacions, ... i heu estat les primeres o els primers en assabentar-se de les moltes novetats que hem introduït aquest curs per tal de millorar el funcionament del cicle, i sense dubte, millorant la relació pares / mares / professorat.
Al llarg d’aquest curs, han passat per aquestes sessions, la mare o el pare de més de 17 alumnes del cicle, i l’assistència mitjana ha estat de 10 mares o pares; sabem que alguns no poden assistir o bé per que treballen o bé per que tenen obligacions familiars que atendre.
De segur que el vostre esforç i interès es nota en els resultats que obtenim.
A tots, i especialment a totes, moltes gràcies per la vostra assistència. Heu estat un grup molt interessat, molt constant, ...; unes alumnes molt aplicades. Hem notat el vostre suport i la vostra confiança.
Amb el vostre recolzament intentarem continuar el curs vinent.



4 comentaris:

  1. Em pareix una idea excel.lent això de l'escola de pares. Pense que és la milor forma d'estar en contacte els mestres i els pares/mares i així poder ajudar als nostres fills en totes les seues tasques d'escola.
    Enhorabona per la iniciativa.

    ResponElimina
  2. Hem sap mal que s'acabe.Jo no he anat totes les vegades però sempre que ho he fet ha estat molt interessant.Pots parlar dels xiquets, fer un poc del seguiment de les seus tasques, examens, comportaments.Crec que deuria de repetir-se tots els anys.
    Donar- li les gràcies a Jose Fernando i a Viri pel seu esforç i treball.

    ResponElimina
  3. Jo vaig comencar l'escola de pares i mares i estaba molt contenta.Espere poder tornar quan la meua filla estiga en cinqué i sisè.eixa oportunitat de mans dels mestres, no la tenen tots els pares, aprofitem-la.Enhorabona als mestres.

    ResponElimina
  4. Soc una de les mares que he anat a l´escola de pares i mares i em pareix que la tasca per part dels mestres es molt bona, perque no crec que en altres centres puguen tenir un accés tan directe amb les matèries que els donen als nostes fills-es i que de vegades ens es tan útil recordar per tal d´explicar-los els dubtes en els deures etc. a banda, podem parlar inmediatament dels xiquets amb els mestres si hi ha algún problema, podem veure les seues proves i els seus encerts i errades. Els done la enhorabona i que continue per molt de temps aquesta iniciativa.

    ResponElimina