dimecres, 26 de maig del 2010

A la taula i al llit...

En els xiquets i xiquetes és molt important l'activitat física, però no ho és menys l'alimentació, una quarta part dels joves pateixen d'obesitat o sobrecàrrega. A l'escola és un dels llocs on som concients d'açò, per això durant aquest curs, Encarna i els-les xiquetes d'infantil han fet per les vesprades tallers de cuina, es una bona manera, per no dir "la manera" de que l'alumnat se n'adone de la importància d'una bona alimentació.

Han assolit uns hàbits d'higiene, conèixen característiques pròpies de diferents aliments, hem intentat que desenvolupen un sentit crític per saber que convé menjar sense deixar-se dur per la publicitat...tot açò en un ambient molt lúdic en el que tots i totes han participat i col.laborat per a després poder-lo tastar amb els amics i les amigues.

Prompte portaran a casa un llibre de receptes, totes les han fet a escola, estaria molt bé que les posareu en pràctica junts, que vos les explicaren, que les tastareu, i que en provareu de noves...
Les mestres necessitem del vostre recolzament, pares i mares, per a que la nostra tasca educativa siga una realitat.


Marian Llàcer Pla

4 comentaris:

  1. Marian, em pareix una reflexió perfecta de tot allò que em vaig plantejar i que hem treballat al llarg d'aquestes sessions de cuina. Gràcies.

    Encarna

    ResponElimina
  2. De nou, enhorabona per la iniciativa. Ha estat el toc innovador d'enguany a l'escola. I d'una coherència i pedagogia indiscutibles. Els nanos ho agraïran quan siguen grans. Ja ho crec.

    Didac

    ResponElimina
  3. Als xiquets els han agradat molt tots els tallers,però, el taller de cuina ha tingut molt d'exit perquè cuinar les receptes que Encarna ha preparat els ha fet fixar-se en allò que mengen i degustar coses que de segur en casa no volien.Ara sempre em vol ajudar en la cuina,així es que tinc un "pinxe".

    ResponElimina
  4. Pare o mare del "pinxe", de segur que quan Encarna veja el teu comentari es posarà molt contenta, al final eixa és l'avaluació més important de la nostra tasca.

    ResponElimina