dimecres, 23 de novembre del 2011

COM SORTIR?

   L’Àlex mai no s’hauria imaginat el que li haguera passat. Al sortir de l’escola una colla de segrestadors el van confondre…pel fill del mag de la web: Akinator!

   Akinator és un mag molt famós que anava per les fires endevinant el futur. Quan es van inventar els ordinadors, el pare d’Akinator li va fer una pàgina web anomenada: “Akinator el que tot ho sap”; allí sí que es va fer famós. Tota la gent que tenia ordinadors entrava a internet i li preguntava tot el que volia saber i tot el que li anava a ocórrer.

   Els segrestadors es van emportar a Àlex a una fira molt gran d’un poble anomenat Maricastanya. El van posar en una cabana de lona i van posar un rètol que deia:

-Passeu i veieu! Ací està l’Akinator, el mag més famós de la web. Per tan sols 10 euros endevinarà tot el que vulgueu!!

   Es va fer una cua molt llarga, va començar a entrar gent però clar, Àlex no endevinava res. Tan sols deia:

-Jo no sóc l’Akinator…

   Àlex pensava com sortir d’allí però els segrestadors no deixaven de vigilar-los.

   De sobte tota la gent van començar a xisclar i els segrestadors molt espantats van agafar a Àlex i se’n van anar fugint perquè no els pegaren una pallissa.

   Mentrestant els pares d’Àlex molt preocupats perquè no arribava el seu fill a casa, van cridar a Akinator, el vertader, i li van explicar tot: que no trobaven al seu fill, que havia desaparegut, ...

   Akinator va fer servir els seus poders i, mentre la mare li ho explicava tot, se li apareixien les imatges d’Àlex i els segrestadors per la ment. De seguida li va dir als pares tot el que estava passant.

   Per l’altre costat els segrestadors es van donar compte que Àlex no era qui ells pensaven i el van abandonar en un bosc.

   Àlex amb molta por es va refugiar en una cova que va trobar i allí en companyia d’uns gossos abandonats va passar la nit i no va tindre fred gràcies a la calentoreta dels gossets.

   Akinator va veure dins del seu cap on estava Àlex, i en companyia dels seus pares van anar a buscar-lo. El van trobar jugant en el gossets que es van fer molt amics d’Àlex. Quan es van veure es van abraçar en plors i Àlex li va dir als seus pares:

-Puc endur-me els gossets a casa? Gràcies a ells no he passat fred i m’han protegit d’altres animals del bosc.

   Els pares li van contestar:

-Clar que sí!, se’ls emportem a casa.

   Tots van anar a casa i van estar molt feliços.

   Als segrestadors es va agafar la policia al poble de Maricastanya per tot el mal que havien fet i els van tancar a la presó.



Úrsula Guerola Tormo.

2 comentaris:

  1. Una altra setmana hi ha que triar una de les "Històries escrites per mi" per a penjar-la al blog de l'escola.
    No és una tasca fàcil, ja que sempre hi ha tres o quatre molt bones i una o dues més que també destaquen per alguna cosa.
    Desgraciadament totes no es poden posar. No podem saturar el blog amb les nostres "Històries".
    Cada setmana es tria una o dues. Representen el millor de la classe hi ha que fer un esforç per estar ahí. Tot compta: originalitat, ortografia, presentació, construcció de frases, vocabulari, ...
    Ànim i a seguir esforçant-se per destacar!

    José Fernando

    ResponElimina
  2. molt bé!. Un dia voré les teues històries publicades?. No estaria mal! Un besset.

    ResponElimina