dilluns, 7 de novembre del 2011

Robin Hood a l'Odeón!


Els alumnes de 4t a punt per anar cap al teatre!
Una vegada més les professores d' anglés del CEIP Elias Tormo i el CEIP Covalta, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Albaida, hem organitzat una eixida al Cinema Odeon per veure una obra de teatre en anglès. Aquesta vegada la companyia Fòrum Teatre de València ens ha oferit, precisament, tot un clàssic de la literatura anglesa: Robin Hood. Òbviament però, es tractava d'una lliure i estrafolària adaptació! De fet, el títol de l'obra era "Robin and Hood", separant el nom i el cognom del protagonista de la història i fent veure que són dos persones diferents!

Uns alumnes participant en l'obra amb els actors
Com sempre els xiquets i les xiquetes han gaudit de valent amb el teatre i han pogut comprovar que encara que els seu nivell d'anglès no és molt alt, poden entendre perfectament una història explicada en eixa llengua. Eixe és un dels secrets del teatre: el poder de comunicar amb els gestos, el moviment i l'expressió corporal. Això van fer magníficament bé els dos actors que formen la companyia. I més d'una i més d'un van pensar que darrere de l'escenari hi havia un grapat d'actors perquè es disfressaven de un munt de personatges diferents i realment semblava que foren diferents actors! Ens van deixar bocabadats del seu domini teatral!

Tots i totes atentíssims i atentíssimes!
Fou una jornada ben divertida i profitosa ja que els alumnes, a més a més de passar-ho en gran, ballaren i cantaren les cançons en anglès. Han après divertint-se que és la millor manera d'aprendre les coses. És obvi que veure una obra de teatre en anglès no els ha fet aprendre a parlar però, com diem a l'escola, "tota pedra fa paret".

Sonia Ureña i Roig,
mestra d'Anglés del CEIP Covalta

2 comentaris: